Temel İlkeleri antrasit duvar boyas

Wiki Article

Çus taşı duvar rengi boyası gri duvar rengi ailesinden gelmektedir. Daha mat tonlarda olan bu duvar rengi çağcıl tempo ile oldukça uyumludur. Parafin renkler ile kusursuz bir mutabakat halindedir.

Toprağın ve yeşilliklerin rengi olan yeşil, sakinleştirici ve makam donör bir renktir. Antrasit rengi ile dürüst bir şekilde birleştirilirse patlama yapacağı aşikar. Yeşil aynı zamanda iyi bir aşhane rengi olarak akseptans edilir çünkü gıda maddelerini vurgularken öteki renklere gereğince daha iştiha açıcı görünmelerini katkısızlar.

Özel dizaynı yardımıyla birlik oba ile kolayca 4 kademeye kadar yatış eğilimi vererek çocuğunuza elan konforlu gezi imkanı katkısızlar.

Döşek kafalığından pike ekibina, duvar renginden mobilyaya kadar bütün detayları antrasit renkleri ile tasarlayabilirsiniz.

Filli Boya’nın bekâretçi Aktif Silikon Teknolojisi ile vüruttirilmiş tam silinebilir ve yıkanabilir özellikte, iç mekanlara ferahlık katan ipeksi mat® dokudaki renkleri ile tezyinî akarsu bazlı VOC uyumlu silikonlu son yamaç iç cephe boyasıdır.

Fil kadın rengi yılların eskitemediği bir klasiktir. Soft ve aydınlık ambians tekvin etmek isteyenler tercihleri arasındadır.

Ankastre ürünlerinizi mutfağınızda nereye yerleştireceğiniz konusunda kararsızsanız, bu modelimiz tam sizlere muvafık hizmeti esenlamaktadır.

Antrasit renk aile dekorasyonunda halıdan aşhane dolabına, duvar boyasından antrasit duvar boyas genelev takımlarına denli kullanılan akort renkleri içre kendine arsa edinmiş renk olarak olabildiğince dikkat çekiyor.

Antrasit renk kullanılırken mekanın amacı ile uyumlu olması ve istenilen atmosferi yaratması katkısızlanmalıdır. Antrasit ile en çok düzen yakalayan renklerden biri yeşildir.

Sakin, salim ve dinlendiren iç mekanları tesis etmek dâhilin antrasitle bu arada yeşilin tonlarını kullanabilirsiniz. Yeşilin tonları doğal ve örgensel bir atmosfer oluşturacağından, antrasitle baş başa kolaylıkla kullanılabilir.

Yoğun grinin sert sprey boya tesirini yumuşgöndermek sinein yararlanabileceğiniz renklerden birisi de krem rengi. Krem rengi beyaza kıyasla elan hoş intikalli ve canlı bir atmosfer oluşturmanız konusunda size yardımcı olur.

Antrasit dolu ve yoğun gri tonlarına malik olup antrasit duvar boyas genellikle mat ve opak bir görünüme sahiptir. Doğanın kucakindeki antrasit minerallerinden ilham tuzakınarak geliştirilen bu renk tonu çağcıl tasarımlarda sıklıkla yeğleme edilir.

Daha modernize ve elan az karakterize mekanlar derunin ise grinin itici tonlarını kullanın. Antipatik tonlarda göze çarpacak olan alt ton mavimsi, yeşilimsi veya morumsu olup beş altı henüz çatal yürekli ve endüstriyel bir atmosfer esenlayacaktır.

Banyo içerisinde yaldırak bir yapı yahut dizayna müsaade verilmeden ancak mat tonlarda antrasit gri renginde oluşturulan bir dekorasyon iç mimarlar aracılığıyla da yeğleme edilen ve önerilen bir düşüncemdır.

Report this wiki page